1 mei 2012

Welkom

Rubriek: Uncategorized — admin @ 20:03


Eetcafé Zeezicht is sinds jaar en dag een begrip in Rotterdam-IJsselmonde. Ooit begonnen als koffiehuis aan de Herenwaard moest het karakteristieke gebouwtje wijken voor de bouw van winkelcentrum Keizerswaard. Na verhuizing naar de Groeninx van Zoelenlaan vond Eetcafé Zeezicht uiteindelijk zijn vaste stek. In ons zeer gezellige eetcafe kunt u terecht en genieten van onze dagelijks vers bereidde soepen en gerechten. Kijk bij onze menukaart en laat u verassen door onze kok !!

Iets te vieren? Daarvoor kunt u contact opnemen. Vanaf nu hebben wij elke eerste dinsdag van de maand een open jazz podium, dus kom eens kijken onder het genot van een drankje en een hapje. Aanvang 19.30 Ook krijgen wij elke laatste donderdag van de maand een soort inloop spreekuur voor vragen aan de deelgemeente omdat is gebleken dat veel mensen de wegen niet kunnen om iets uit te vinden, dit is dan tijdens de marktdagen die bij ons voor de deur staat.

Eetcafé Zeezicht
Herenwaard
33078 AK  Rotterdam
Tel. 010-4791359

Geen Reactie »

Nog geen reacties.

RSS feed voor reacties op dit bericht. | TrackBack URI

Reageer

XHTML ( Je kan deze tags gebruiken):
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> .